STATISTIKK PR. DATO

Det er 2091 linker og 533 kategorier i katalogen

Livskraft AS - Et treningsstudio / treningstilbud på Bryne legges ned. 

Avskrift fra Facebook siden til firmaet...


9. oktober kl. 08:27 ·
Kjære kunder, samarbeidpartnere, kollegaer, venner og følgere
Fra 31 desember 2017 avslutter vi Livskraftsstudioet på Bryne

Foredrag/kurs vil videre være tilgjengelig via www.helenelerbrekk.no og de fleste av våre tjenester forøvrig tilbys videre på min nye arbeidsplass; personlig trening, kostholdrådgiving, gruppetrening, kroppsanalyse og en rekke andre tilbud innen trening.
I mine syv år i dette selskapet, babyen min Livskraft, har jeg fått gå på jobb og gjøre mest av det jeg liker aller best. Komme tett inn på mennesker. Være med i sårbare prosesser og få bidra som støttespiller, mentor, fagperson og medmenneske.
Lære opp andre, og se dem vokse innen sitt fag og som menneske. Pushe mine og andres grenser. Lære av hverandre.
Dette har gjort meg rik. Veldig rik. - På erfaring med ulike typer mennesker, lærdom om tankesett, økt innsikt i andres perspektiv, tro på meg selv og mine metoder, og ikke minst den daglige dosen glede og energi man kan få av andre mennnesker . Jeg har også fått gå livets skole som grunder og leder, og vil i de fleste tilfeller tro at jeg stiller på lik linje med de som sitter med formell kompetanse, uten erfaringen på de samme områdene. Spesielt de siste årene ville jeg ikke vært foruten, da det er når det er som tøffest at man virkelig lærer.
På veien har jeg hatt med meg en god gjeng flinke folk under Livskraftparaplyen, og er mer takknemlig enn jeg evner å uttrykke for innsatsen dere har gjort. Tusen hjertelig takk:
(Navnene på listen er fjernet - og ønskes de lest må det skje på Facebook siden til firmaet på linken her: Livskraft AS - Facebook
Denne erfaringen kommer godt med videre, da jeg nå går inn i en ny rolle. Ett helt nytt kapittel. Fra 1 januar 2018 finner dere meg som senterleder på Sats Elixia Bryne.
”Back to the roots” og det som i 2009 var mitt andre hjem da jeg kom hjem fra Oslo som rykende fersk ernæringsfysiolog og PT. En plass jeg trivdes svært godt, og gleder meg veldig til å komme tilbake til – dog med litt andre oppgaver, ett nyoppusset flott senter, en hel haug kule kollegaer og ikke minst mye kjekke medlemmer. Ønsker nye og gamle kunder velkommen til oss der.
Jeg takker med dette for meg i Livskraft AS
Noen dører lukkes, andre dører åpnes. Wish me luck ;)
Helene Lerbrekk
Gründer og eier – Livskraft AS


Livskraft AS - Brønnøysund org. nr.:  997864123 - Slettet fra Rogalandsguiden.no  - 18.10.2017

Utvalgte sider

Nyeste Sider

Populære Sider

Rogalandsguiden.no

Hjelper deg med å finne ressurser i Rogaland.

Dagens dato:

Rogalandsguiden.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Rogalandsguiden.no sine sider. / Rogalandsguiden.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Rogalandsguiden.no website.