STATISTIKK PR. DATO

Det er 2300 linker og 709 kategorier i katalogen

Rogalandsguiden.no

I denne Log/Blog for Rogalandsguiden.no - Så vil du finne informasjon om de oppdateringer som er blitt gjennomført - eksempelvis - Nye linker, Oppdateringer i ordlisten og annet som måtte bli en del av denne siden.
I menyen finner du også link til "Bedriftsnytt", her vil vi publisere nyheter om bedrifter, bl.a. pressemeldinger osv...
Maskim

Rogalandsguiden.no - Sletting av artikkelkategorier.

Beslutning om sletting av artikkelkategorier...

Følgende artikkekategorier med innhold er nå slettet:

  • Fusjon,Fisjon, Navnendring
  • Konkurs-Avvikling-Fjernet

Hvorfor fjerner vi nå disse artiklene - er de ikke relevante osv...?

Svaret på dette er både og - og vi har også sett at det kan også gjøre skade på bedrifter som starter på ny frisk... og i den sammenheng ønsker vi ikke å legge sten til byrden ved at mulige kunder og samarbeidspartnere til disse restartede bedriftene oppfatter dem som fortsatt konkurs/slettet. Det finnes også bedrifter med lignende navn som har startet opp og kan oppleve misforståelser vedrørende om de virkelig er aktive bedrifter ol...

De som i fremtiden søker på denne informasjon som vi nå fjerner vil komme til en feilside - merket med bl.a. koden 404.

Med denne endringen blir Rogalandsguiden.no en rendyrket linkguide uten aktive artikler - utover det som faller naturlig å ha - eksempelvis: Retningsnummer oversikt, Søketips og Om siden...

Vi håper på forståelse for denne endringen.

 

Vennlig hilsen

Magne O.Skimmeland
Webmaster og eier av
Rogalandsguiden.no

Continue reading
  56 Hits
  0 Comments
Maskim

Rogalandsguiden.no - Kommunesammenslåing - Januar 2020

Da er det endelig - Fem kommuner blir to - pr. januar 2020

  • Stavanger Kommune er nå sammenslått med Finnøy og Rennesøy kommune - Ny kommune vil hete Stavanger Kommune.
    • Finnøy og Rennesøy sine linker er nå omadressert til Stavanger Kommune sin presentasjonsside.
  • Sandnes Kommune er nå sammenslått med Forsand Kommune - Ny kommune vil hete Sandnes Kommune.
    • Forsand sin link er nå omadressert til Sandnes Kommune sin presentasjonsside.

Bildene under her er "printscreen" fra nettsidene til de fem sammenslåtte kommunene.

Trykk på bildene for å se større versjoner av de:

Finnøy kommune  Forsand kommune  Rennesøy kommune  Sandnes kommune  Stavanger Kommune Ny

 

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med de nye Kommunene.

 

Vennlig hilsen

Magne O.Skimmeland
Webmaster
Rogalandsguiden.no

Continue reading
  91 Hits
  0 Comments
Maskim

Rogaland Elektro AS overtar Bringedal Elektro AS

Rogaland Elektro AS overtar Bringedal Elektro AS

(Pressemelding - kopiert fra Rogaland Elektro AS sin hjemmeside)

Rogaland Elektro AS har inngått en avtale med Bringedal Elektro AS om virksomhetsoverdragelse av Bringedal Elektro AS. Partene ble enige om at Rogaland Elektro AS skal overta og slå sammen selskapene under sitt navn. Overdragelsen fant sted 1. november 2019.

Bringedal elektro overtatt av Rogaland Elektro 1024

Rogaland Elektro AS har inngått en avtale med Bringedal Elektro AS om virksomhetsoverdragelse av Bringedal Elektro AS. Partene ble enige om at Rogaland Elektro AS skal overta og slå sammen selskapene under sitt navn. Overtagelsen fant sted 1. november 2019.

Rogaland Elektro AS har som strategi å vokse, både organisk og ved hjelp av strategiske oppkjøp der det vil være naturlig for å styrke selskapets konkurranseposisjon i markedet.

Elektrobransjen er i stadig endring og vi må tilpasse oss våre kunders stadig skiftende behov for våre tjenester både innen elektro, automasjon og fornybar energi.

Flere av våre kunder har betydelige behov for våre tjenester, og forventningene til Rogaland Elektro AS fra våre kunder øker stadig. Vi er kommet til et punkt der vi har identifisert et behov for å vokse i størrelse og å styrke teamet ytterligere med tung fagkompetanse gjennom oppkjøpet av Bringedal Elektro AS. Dette gjør vi for å kunne håndtere kundenes økende behov med et team som står for kvalitet og pålitelighet, uttaler daglig leder i Rogaland Elektro AS.

Selv om det er vemodig å gi slipp på kontrollen over Bringedal Elektro AS etter mange år som eier av egen bedrift, er dette  en helt riktig og nødvendig beslutning. Som ansvarlig eier må jeg sette bedriftens behov og de ansatte i førersetet, sier Bringedal. Det var årsaken til at det ble startet en dialog mellom Rogaland Elektro AS og Bringedal Elektro AS om overtakelse av driften. Dialogen endte med at det nå er signert en avtale mellom partene.

Rogaland Elektro AS er eid 100% av selskapet Tempo Holding AS som utelukkende har lokale eiere som også arbeider i bedriften.

Vi er svært glade for den tilliten vi er gitt for å videreutvikle bedriften. Bringedal Elektro AS har mange dyktige fagfolk som passer svært godt inn i Rogaland Elektro - familien.

Denne avtale er med på å styrke laget slik at vi kan ta på oss større oppdrag, sier daglig leder i Rogaland Elektro AS. Han karakteriserer Bringedal Elektro AS som en meget veldrevet bedrift som Rogaland Elektro AS ser frem til å bli enda bedre kjent med.

Firma opplysninger fra Brønnøysundregistrene:

  • Rogaland Elektro AS, Auglendsmyrå 5, 4016 Stavanger, Org.nr. 981 513 886
  • Bringedal Elektro AS, Furras gate 31, 4010 Stavanger, Org.nr. 933 946 754

Link til Rogaland Elektro AS, presentasjonssiden på Rogalandsguiden.no

 

Vennlig hilsen

Magne O.Skimmeland
Webmaster - Rogalandsguiden.no

Continue reading
  163 Hits
  0 Comments
Maskim

Lyse AS overtok Forsand El-verk 01.01.2019

Lyse har overtatt Forsand El-verk 01.01.2019


Pressemelding fra Lyse AS:

Forsand Elverk overtatt av Lyse
Ved årsskiftet ble Forsand Elverk en del av Lyse. De rundt 1000 kunder overføres dermed til oss, og vi ønsker dem velkommen.

Publisert: 01.01.2019 på Lyse AS sine nettsider.
- Når vi kom fram til at kommunen skulle selge elverket, så er vi glade for at det er Lyse som kjøper det. Vi har god kjennskap og relasjon til Lyse, og vet at de leverer tjenester av høy kvalitet. Vi er sikre på at vi er i gode hender. I tillegg muliggjør salget investering i varige verdier, eksempelvis fiberutbygging, sier ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad i Forsand kommune.

Lyse ønsker Forsand Elverk kunder velkommen
Forsand Elverk har hatt vel 1000 kunder og 100 nettstasjoner. Området Forsand Elverk dekker er stort i utstrekning og strekker seg fra Lysebotn og utover mot Forsand på begge sider av Lysefjorden. De ansatte er overført til Lyse Elnett.

- Kjøpet er i tråd med vår strategi om å bidra til konsolidering av bransjen. Vi er opptatt av at de ansatte skal føle seg velkommen hos Lyse Elnett og sikre at planlagte prosjekter, drift og vedlikehold av strømnett blir ivaretatt på en god måte, sier administrerende direktør Håvard Tamburstuen i Lyse Elnett.

Forsand oversiktsbilde

Forsand oversiktsbilde. (Hentet fra Lyse AS sin nettside)

Link til Lyse AS sin nettside på Rogalandsguiden.no

Vennlig hilsen

Magne O.Skimmeland
Webmaster - Rogalandsguiden.no

 

Continue reading
  263 Hits
  0 Comments

Nyeste Sider

Populære Sider

Bruker vurderte sider

Rogalandsguiden.no

Hjelper deg med å finne ressurser i Rogaland.

Dagens dato:

Rogalandsguiden.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Rogalandsguiden.no sine sider. / Rogalandsguiden.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Rogalandsguiden.no website.