STATISTIKK PR. DATO

Det er 1910 linker og 507 kategorier i katalogen

Litt om bakgrunnen til Rogalandsguiden.no og de andre nettstedene.

 • Nettstedet kom i sin første hovedversjon på lufta 19.09.2002, da hadde det adressen skimtrade.no - men som tiden gikk, så ble vi veldig klar over at det var et lite ønskelig navn, med tanke på den tjeneste nettstedet var tiltenkt. Veldig mange trodde vi bedrev ren handelsvirksomhet og forespurte om både det ene og det andre. Så med bakgrunn i å rendyrke nettstedet som et informasjonssted, samt en "linkguide", så endret vi navnet til linkguiden.no
 • Linkguiden.no ble så åpnet 14.02.2004
 • Etterhvert begynte også behovet for et bedre, mer moderne og funksjonelt design å melde seg, - så høsten 2006 tok vi kontakt med et design- firma - Megabite AS - og fikk hjelp til det.
 • I slutten av 2011 ble det klart at en ren HTML side ikke var mye rasjonell å jobbe og oppdatere, da vi måtte hele tiden ta side for side når noe skulle endres, samt stadig fare med å ødelegge deler av designet, nå vi bl.a. la inn ny nformasjon. Så omtrent midten av 2011 -juli/august, tok vi kontakt med et annet design firma, - Web Norge, og fikk laget en ny mal som kunne brukes i Joomla programvaren på nett. I denne sammenheng fikk vi database styring og forskellige andre program, bl.a. et hvor vi enkelt kunne bygge et skikkelig link directory, link katalog. Siden dette er en database styrt løsning så trengtes det kun å legge inn link og opplysninger ett sted, og deretter koble det til de enhver gjeldende kategorier som er aktuelle i katalogen. Målet med linkguiden.no, og deretter netresources.no er at det skal bli lettere å finne informasjon, ressurser, leverandører, linker til offentlige steder, bransjer, nyttige- tabeller, PDF-filer og mer folkelige linker.
 • Innehaver av nettstedet har lang bakgrunn fra bransjer innen elektro, svakstrøm, rør, vvs, og i tillegg også noe innen mekanisk, løfteutstyr - ex/atex utstyr, bl.a. - har også utdannelse innen salg, innkjøp, logistikk, kvalitetssikring, HRM, Prosjektstyring og ledelse. Av andre ting som innehaver har erfaring fra er å være tillitsvalgt en periode på fem år, som Formann i fagforening, samt to år som verneombud, og til sist, de ansattes representant i den aktuelle bedriftens styre.
 • Innehaver har også en brennende interesse for internet og de muligheter som finnes der.
 • I tillegg var innehaver også ansvarlig selger (KAM) i sjiktet - salg offshore - primært elektro over mange år. Fag som en berørte er; Elektro, kulde, rør/vvs, verktøy mm.
 • 01.01.2014 gikk så nettsiden netresources.no på luften og vil etter planen erstatte linkguiden.no som hovednettsted. Linkguiden.no som nettadresse vil fortsatt eksistere, men kun som videresendings link.
 • Da er det endelig... Den 6.mars 2016 ble rogalandsguiden.no lansert....
 • Vi har nå tre nettsteder:

  1. Netresources.no - generelt for hele Norge og tildels skandinavia.
  2. Ex-products.eu - er for hele verden - med temaer: Ex- produkter / tjenester, Offshore og maritim relaterte produkter/ tjenester, tilbehør som brukes - artikler, tabeller, mm. innen temaet - blant annet "wall charts" innen Atex/ Ex, og for SIL normene.
  3. Og foreløpig sist - men kanskje ikke minst etterhvert, hvem vet - altså - rogalandsguiden.no med linker, temaer osv. primært om og for Rogaland.

 • Det nye nettstedet vil aktivt bli utviklet videre og allerede fra starten er det lagt til nye artikkel kategorier, bl.a. innenfor juridisk, bedrift og strategi relatert, samt egen kategori for tema innen forskjellige analysemetoder. Et annet hjelpemiddel som det er investert i, er funksjonen ordliste.
 • Vi har nå (06.03.2016) spisset nettstedet (Rogalandsguiden.no) til noen hovedkategorier -
  • Kategoriene vil nødvendigvis ha som hovedformål å dekke Rogaland,  - men vi vil også være åpne for andre linker, der det vil være nytteverdi i forhold til helheten av denne nettsiden.
  • Kategorier for artikler - Elektro, Stål/Metall, Sveising, Bedrift og Strategi, Noe innen Jurdiske temaer, Tabeller generelt og mer.
  • Ordlisten som bl.a. annet vil dekke temaer innen Økonomi, Innkjøp og logistikk, Tekniske temaer mm.
  • Vi har også fått oss et blogg program hvor vi vil etter beste evne publisere nyheter om hva som er nytt på nettsiden fortløpende. Denne bloggen er dere hjertelig velkommen til å abonnere på :-)

 • Vi er alltid åpne for nye ideer på emner osv... som kan være aktuelle for nettsiden - rogalandsguiden.no
 • Det er tilbakemeldinger fra bl.a. dere som bruker nettsiden som vil gjøre rogalandsguiden.no til et godt hjelpemiddel på internett.
 • Håper at dere vil finne roglandsguiden.no så interessant at dere vil benytte dere av sidene fremover.
 • I toppmenyen øverst på siden finner dere forøvrig også link til e-post som kan brukes til å sende inne tips om nye temaer, vi er også åpne for å motta og publisere artikler innen aktuelle temaer som er naturlig del av innholdet på rogalandsguiden.no - forbehold om godkjenning av artikler vil alltid måtte medregnes.

Vennlig hilsen

Magne O.Skimmeland
Eier og Webmaster for 
Rogalandsguiden.no
ex-products.eu
netresources.no

Nyeste linker

Populære linker

Rogalandsguiden.no

Hjelper deg med å finne ressurser i Rogaland.

Dagens dato:

Rogalandsguiden.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Rogalandsguiden.no sine sider. / Rogalandsguiden.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Rogalandsguiden.no website.